Kolme entistä ystävää

Runoilija lammikko

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 7.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kolme entistä ystävää
katsovat huolissaan
ylhäältäpäin mikä on,
mikä on, mikä on
ystäväin
eihän tarkoitus vielä
ollut näin
sinun uupua
et syö et juo vain
patterin lämpöön hiivit
mutta jos kerran
päätetty näin ja
tapaatte ystäväin
niin seinällä kuvat
säilyvät jäljelle päin

Selite: 
Tämä on näitä kissamuistoja
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli persoonallinen ja perusteellinen. Ajatuksella kirjoitettu runo. Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot