Tyhjyys

Runoilija Dyyni

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.6.2019
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 18:31

Asuinpaikka: Keski-Suomi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.7.1994

Olen ehkä eksynyt väärälle sivustolle runojani jakamaan,
sillä runoni käsittelevät rakkautta tuskin laisinkaan.
Pahoittelut heille, jotka rakkausrunoja tähän tulitte etsimään,
mutta ehkä vielä tässä Teille voin toiveenne toteuttaa:

” Rakastan sinua ja näen,
että ei kohtalosi mitään ruusuilla tanssimista ole ollut.
Annoit mahdollisuuden elämälle,
kahdelle täysin tuntemattomalle lapselle,
jos joskus koet, että asiat eivät suju
tai että maailma ei tunnu enää hyvältä,
kerrohan rohkeasti minulle,
inhoan pimentoa, mut’ ymmärrän kyllä,
jos et aivan kaik’ halua kerrata,
mikä raskasta on sinulle. ”

~Äidille

 

Kauhu sisälläni on kuin jää, joka lisääntyy, se saa voimaa pelosta. Olen syntynyt uudestaan, joka kerta samaan astiaan, tyhjyyteen. 

Tämä tunne on ikuinen, pysyy sisälläni, vaikka rakkauden tunteen omistankin. 

Minä olen se paha, joka syyttömät teurastaa ja syntisiltä verot perii, jotta saisin mielenrauhaa itselleni ja lähimmilleni.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kai nyt sentään, kaikissa meissä on jotakin hyvää, varmasti <3 
Hyvää lienee se, että edes syntisiltä verot peritään.
Vaikuttava.
Kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot