Peilikuva

Runoilija Dyyni

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.6.2019
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 18:31

Asuinpaikka: Keski-Suomi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.7.1994

Olen ehkä eksynyt väärälle sivustolle runojani jakamaan,
sillä runoni käsittelevät rakkautta tuskin laisinkaan.
Pahoittelut heille, jotka rakkausrunoja tähän tulitte etsimään,
mutta ehkä vielä tässä Teille voin toiveenne toteuttaa:

” Rakastan sinua ja näen,
että ei kohtalosi mitään ruusuilla tanssimista ole ollut.
Annoit mahdollisuuden elämälle,
kahdelle täysin tuntemattomalle lapselle,
jos joskus koet, että asiat eivät suju
tai että maailma ei tunnu enää hyvältä,
kerrohan rohkeasti minulle,
inhoan pimentoa, mut’ ymmärrän kyllä,
jos et aivan kaik’ halua kerrata,
mikä raskasta on sinulle. ”

~Äidille

 

En tunne kaipuuta enää, en surua, enkä rauhaa, vain sisälläni sykkivän tyhjyyden, toivon vain sen näyttäytyvän, olevan ja rauhoittuvan. 

Kun kuljin pimeään paikkaan mieleni palatsissa 

niin kovin murenevassa 

ja rapistuvassa 

sen syvimmissä sopukoissa, 

toin takaisin vain tuhkaa, tajusin miten oikeassa olen ollutkaan itsestäni, olen tyhjä ja kaunis kuori, jonka pinta hajoilee pieniin palasiin, jonka läpi näkyy vain ammottava tyhjyys. 

Olen riittämätön mihinkään ja samalla parhainta mitä paikalla voisikaan olla.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tuttu tunne, varmasti monelle, elämä on todella ihmeellistä <3 
Hyvä teksti. Pystyn niin samaistumaan tuohon. <3
 

Käyttäjän kaikki runot