Unohda minut

Runoilija Koala

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanot rakastavasi,
minä rakastan niin että vaikea olla ilman sinua lähellä.

Sanot, että et ole vielä valinnut,
Sydämessäni teidän että et ole valinnut minua.

Sanot rakastavasi,
uskon että rakastat kuin veljeä.

En osaa olla ilman sinua,
putoan.

Putoan takaisin siihen kylmään ja pimeään tunneliin, josta minut löysit.

Palaan harhailemaan himmeisiin valoihin ja etäisiin ääniin, kompuroimaan elämää eteenpäin.

Yksin.

Tiedän, että sanot pian kuinka haluat olla ystävä ja rakastat minua.

Uskon, että rakastat. En kestä nähdä sinua toisen miehen kanssa.

Toivon, että olet onnellinen, toivon sitä enemmän kuin omaa onneanea.

Elä onnellisena. Unohda minut.

Valehtelen, että pärjään. Unohda minut. Elä onnillisena, unohda minut.

Putoan tunneliin. Lopetan äänille puhumisen. Sammutan valot, pysähdyn.

Ehkä pimeässä näen valon jota kohti kompuroida. Jos en, jään tähän. Näivetyn ja kuihdun. En halua olla ilman sinua elämässäni.

Unohda minut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot