kadonnut

Runoilija Heleine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka on tuo peilikuvan nainen? Ei se joka toivoisi olevansa.
Poskellaan kyynel, katseessa pettymys.
Olo riittämätön, halveksittava.
Rakkaus itsestään kadonnut, joka kuollut toisen mukana. Jäljellä vain itseinho.
Minne katosi tuo itsevarma nainen? Ei löydä iloa enää mistään. Olo ontto kuin aavalla seisovalla kelolla, pystyssä mutta sisältä kuollut. Ei herätä enää henkiin kesän sateet eikä auringon paiste. Päivä päivältä kuihtuu pois...

Selite: 
joku tunteen purkaus...
Kategoria: 
 

Kommentit

Aavalla seisova kelo.. Erittäin hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot