Viimeinen

Runoilija Purppur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2012
Viimeksi paikalla: 19.6.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Grass is greener where you water it." -Neil Barringham-
 

Sinulla oli tapana kirjoittaa
kauniita kirjeitä,

joita et koskaan lähettäisi

Etkä sinä aavistanut
Et edes silloin aurinkoisena päivänä
Et vaikka tuuli pyyhkäisi mustat hiuksesi
Liehumaan kuin suruliputuksen

Et aavistanut

Että viimeinen kirjeistä
Joita ei koskaan lähetettäisi
Olisi kultareunainen hääkutsusi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tarinanomaista kerrontaa. Loppuratkaisu jää minulta pimentoon...

 

Käyttäjän kaikki runot