Dead end (alone)

Runoilija enkuliini*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silmät sulkiessa kipu vain kasvaa. [ suru opettaa vahvimmankin luovuttamaan ]

I'll be up to watch the world around us live and die.

Ihooni teidät tatuoin, jotta olisitte aina mukanani.

Aika ei lopu, vaan keinot hallita sitä.
 
Siellä missä

merillä ei ole rantaa
eikä
muuttolinnut kuivattele siipiään 

minäkin olen kai elossa

Kuuletko

havupuiden kutsut juurilleen
ja tiedät
ei ole ketään 

ei ilman suurempaa tuskaa 

Ei mitään muuta kuin

pudotus ja tyhjää 
tyhjää, niin olen minäkin

Elämä on ne päivät
jotka muistamme 

mitä jos haluaa unohtaa
onko silloin elämää ollenkaan

Siellä

pilvillä ei ole taivasta
eikä
satuolennoilla tarinaa

Missä minä olen elossa, 

siellä olet sinäkin yksin.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on sitä jotakin::::::
Kirjo ihmiselämän kerrostumia
on tosi vaikuttava:)

upeita kielikuvia, hurjan kaunista tekstiä ja mahtava runo kaikkinensa!

pidin ehdottomasti!

todella hieno runo, pidän!

tämäkin niin
ÄLYTTÖMÄN KAUNIS !
taianomainen
ja loppu kruunaa
aivan kaiken.. !
suosikkeihin menee
aivan ehdottomasti ----> !

Oooooo!

Aivan kaunis
surullisuudessaan <3

Rakastuin tähän surumielisyyteen, sekä jo runon nimeen! Kaunista ja sydämeen käyvää.

uuu <3
tässä on kyllä upee sanoitus!

Olen nyt sanaton... Todella upea runo!

Tässä on samalla voimaa ja herkkyyttä.
Erittäin UPEA runo!

 

Käyttäjän kaikki runot