Pelko

Runoilija yöeläin

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ollutkaan valmis ihanaan elämään kanssasi.
En ollutkaan valmis luopumaan vanhasta.
En uskaltanutkaan ottaa askelta,
sitä ensimmäistä askelta uuteen elämään.
Ei, rakkaus ei kadonnut,
en muuttunut tunteettomaksi,
en pitänyt sinua pilkkanasi.
En vain uskaltanut.
Olen pelkuri.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot