Nimetön

Runoilija hopeless

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ihmiset kertovat tunteistaan
ihmiset tahtovat läheisyyttä, kosketusta
ihmiset luottavat, eivät sulkeudu
ihmiset tarvitsevat rakkautta
ehkä et ole ihminen, mietin
kunhan vitsailin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot