Tukahduttava

Runoilija Mraya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2013
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 3:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.5.1991

Minä, uusi vanha kirjoittaja.
Rakastan, vihaan kaikkia ja kaikkea.
Hurmoksesta helvettiin.
 

En muistanutkaan sitä
tunnetta niin vahvaa
Puristusta ja hengen haukkomista kuin
astmapotilas konsanaan

Loputonta tyhjyyttä
Ja elämän rikkonaisuutta

Yhdestä hetkestä voi maailma keikahtaa
Ja ympäri liian nopeasti pyörähtää

Minä edelleen ahdistun sinuun kohdistustavasta
ajatuksesta ja
siitä tunteesta joka jäi jäljelle
kun taas turhaan valitsin numerosi

Selite: 
Kun se mitä ei oikeasti ollutkaan loppuu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea hyvin kirjoitettu.

Lopetus on erinomainen, samaistuttava. Sekin on karua kun joskus uskaltaa painaa vielä vihreää luuria ja sitten roikut linjalla yksin hiljaisuudessa.

 

Käyttäjän kaikki runot