Aallonmerkit

Runoilija Tenho

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.1.2013
Viimeksi paikalla: 5.11.2019 23:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1991

 

Lämmin graniitti
vasten varpaita,
ja tuulenpesiä tukassa

Kiivetään
ylös kohti aurinkoa,
se kutsuu meitä lähemmäs

Ihailen rohkeuttasi,
otteessasi pysyy koko maailma,
tähtiainesta,
mutta kasvoillasi
ei näy pelon häivääkään

Alhaalla
meri meille hymyilee
vaahtopäitään kurkottaen

Aallonmerkein
se meistä kirjoittaa
rannan karkeaan paperiin,
kun käsi kädessä heittäydymme
elämän syleilyyn

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pirteänraikasta teksteilyä. :)

Hieno ja kaunis runo

Upea ja Kiehtova.

 

Käyttäjän kaikki runot