Rakkauden Ihmemaassa

Runoilija Aurora Boreal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastua laituriin, kun voit uida meressä?
 

Pisarat valuvat
sieluni peileillä,

enkä minä näe
kunnolla kasvojani.

Sydämeni
oli kai joskus
ehjä,

mutten muista sellaista
aikaa.

Kivussa kasvaneena,
pimeässä kulkeneena,

siihen nähden

olen aika valoisa tapaus.

Eksyin rakkauden

ihmemaailmaan,
enkä ollut löytää
tietä kotiin,

ja vaikka piditkin minua kädestä,

olisin halunnut
sinun vannovan,
että löydän kotiin,

lopulta.

Istun kirsikkapuun alla

ja muistelen,

kuinka joskus minullakin oli tunteet,
joita rakastin.

Sinä et särkenyt sydäntäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, taitavaa sanankäyttöä.

Runossasi on paljon viisautta, Ikiaikaista tietoa vaikka se kertookin ihmissuhteesta ja nykypäivästä. Monitasoinen ja -tulkintainen runo. Se on sanataidetta koskettavimmillaan ja kauneimmillaan. Viimeinen lause kruunaa kaiken.

 

Käyttäjän kaikki runot