Halusit tai et

Runoilija Aurora Boreal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastua laituriin, kun voit uida meressä?
 

Minä en oikeastaan tiedä

mitään rakkaudesta.

En tiedä siitä,
miten se sattuu,

tai siitä,
miten se nostaa meidät ylös
kun kaadumme,

enkä siitä,
miten alkuhuuma
kuluu loppuun suhteettoman nopeasti.

Minä en tiedä
mitään
rakkaudesta.

Mutta

rakkaus tietää minusta.

Halusin,
tai en halunnut,

se ei liiku,
vaikka minä liikun,

eikä minun näkökulmani,
hyvät kuin huonotkaan,

liikuta sitä,
tippaakaan,

mihinkään suuntaan.

Minä
en tiedä yhtään mitään
rakkaudesta.

Mutta rakkaus,

niin, rakkaus,

se tietää täsmälleen,

minusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot