Persoonakaruselli

Runoilija Aurora Boreal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastua laituriin, kun voit uida meressä?
 

Rakkauden vaikeus
mahtaa piillä siinä

kuinka löytää
se näkökulma

jota toinen elää,

sillä vaikka kuinka haluaisikin
sormillaan piirtää veteen ymmärryksen viivaa,

ei välttämättä syvyys vielä siihen riitä.

Karusellissa pyörii monet hevoset,

eikä sitä aina voi nähdä
millä milloinkin ratsastaa

saati minkä värinen
toisen ratsu on.

Toisinaan hohdan
Venuksena taivaalla,

joskus taas
Mars minut sotaan johtaa,

välillä Afroditen lailla keimailen,

mutta minusta löytyy

se pieni ja särkynyt
pikkutyttö,

jota maailma on kaltoin
kohdellut.

Näkökulmien meressä
ei toinen ole suurempi kuin toinen,
ei pienempi,
eikä absoluuttisempi,

sillä jokainen vain on,
vuorollaan,

ja harvoin me niistä itse päätämme.

Rakkaus,
ole kiltti
ja näe minun näkökulmani,

sillä eniten
kaikki meistä

ovat niitä itkuisia, rikkinäisiä
lapsia,

jotka kaipaavat vain sitä,
että edes joku

ottaisi syliin
ja puhaltaisi pipin pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ymmärrän!

 

Käyttäjän kaikki runot