rakkauden rujo ote

Runoilija Aurora Boreal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastua laituriin, kun voit uida meressä?
 

kasvojasi
kun katsoo,

voi nähdä monta tarinaa,

riippuen pelon määrästä

pahuus heijastaa.

kauneus tuo silmiin valon,

joka sokaistakin voi,

harjaantuneemmankin silmän

itsekkyys naamioi.

tahdoin nähdä
mitä sisälläsi itää,

koskeakseni sitä,

mitä kukaan ei koskettaa voi,

yksinäisyyden rujo ote
vihdoin irtoaa,

kun rakkaus nuolaisee
ennenkuin tipahtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän tästä.

Kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot