Rakkauden palapeli

Runoilija Aurora Boreal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastua laituriin, kun voit uida meressä?
 

Se,
joka väittää tuntevansa
rakkauden kivun,

tuskin tiesi,
mistä puhui.

Tuskallisinta ei ole
tulla hylätyksi,

sillä siihen kuitenkin
tehoaa aika,

ja sen parantava vaikutus.

Loppujen lopuksi
suhteellisen harva,

vaikkakin hyvin moni,

kokee todellista
rakkauden kipua,

sitä,
joka tulee siitä,
molemminpuoleisesta rakkaudesta,

jossa ollaan niin kaukana toisista,
että ihoon sattuu.

Kun tiedetään,
että voitaisi olla yhdessä

nyt,

mutta se ei olisi oikein.

Tunne siitä,

kun yksi sielu
on jakautunut kahteen ruumiseen,

ja ne vetävät toisiaan jatkuvasti yhteen

kuin jättimäinen magneetti,

tuhannen jättiläisen voimalla.

Sattuu.
Jostain syystä se ei kata sitä,

eikä sellaista sanaa olekaan, joka kuvaisi
sitä kipua,

joka tulee erossa olemisesta.

Ei sellaisesta,
kun välissä on kilometrejä,
tai pettymyksiä,

vaan aikaa,

sillä tulevaisuudessa
tiedetään jo vastaukset.

Kärsivällisyys on suuri hyveeni,

mutten kestä odottamista.

En voi muuttaa,
saati valita,
palapelini puuttuvaa palasta,

leikata sitä
jostain toisesta palasta sopivan muotoiseksi,

sillä värit eivät koskaan täsmäisi,

joten

minä vain

tyydyn odottamaan,
että saan palapelini valmiiksi,

sillä kaikista tärkein,

on juuri se palanen,

jonka sinä omistat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot