Voisittekko

Runoilija SunChildren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi? Kysyn itseltäni itkiessäni sinua.
En mä pysty unohtamaan meitä, vaikka miten kaikki käskisivät.
Antakaa minulle aikaa niin yritän kaikkeni¨.

Selite: 
runo puhuu puolestaan
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikea on unohtaa rakasta ja niitä syviä tunteita jotka yhä sydämessä asustaa...koskettava on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot