Trust

Runoilija SunChildren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rukoilen,
älä enää pyydä minua uskomaan ja ymmärtämään,
koska en enää voi luottaa..
vaikka kyllä vielä tahtoisin luottaa sinuun..
mutta tiedän, ettei se ole mahdollista,
meillä ei tule koskaan olemaan yhteistä tulevaisuutta..

joten älä pyydä,
koska en voi luvata.
en enää..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno todellakin.
ja niin todellinen.
pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot