?!?

Runoilija SunChildren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi kun rakkauden sade vihdoin sataisi...
niin minun kuiva erämaani saisi vihdoin juoda..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava vertaus ...

upeeta beibe :) hih* tämä on suloinen :)

Hienosti ilmaistu

tää on niin upea,
lyhyestä virsi kaunis.
suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot