Vielä kerran..

Runoilija SunChildren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vielä kerran kuljen
läpi muistojeni..
vielä kerran herään aamuun valoisaan
vielä kerran elän tätä elämää....

Annanko kuitenkin vielä kerran mahdollisuuden itselleni?!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot