tuli kato

Runoilija suklaavaahto

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä salaa katsoin sua, haluaisin, että katsot mua sen sä myös teit.

Tuli kato, koko
Tuli,kato näkö
Tuli,kato lemmen isku tän rakkauden.

Olin haltioissani ja mietin mitä ajattelet musta.

Tuli kato,mua
Niin tuli katon,sua.

Tuli kato, koko
Tuli,kato näkö
Tuli,kato lemmen isku tän rakkauden.

Selite: 
tää runo löytyy myös mun vanhalla tunnuksella: Drama Queen :'D en jaksanu enään sitä tunnusta, jtn tein tän sitten :p sori kaikille, ylläpidolle sun muille ;p
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot