pieni

Runoilija NiceFallOut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sydämen ikävää, sielun hulluutta
 

kissan silmästä valuu laavaa lattialle
joku kertoi sen jääneen auton alle

se oli niin surullinen ja yksin
otin sen syliini ja itkin

joku jo sydämensä kovetti
ja lapiolla pikkuisen lopetti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hitto, tämäpäs teki kipeää ekalla kerralla.

 

Käyttäjän kaikki runot