Erityisherkkyys

Runoilija 10828198b06164eee50f6dde37ff7acd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2019
Viimeksi paikalla: 18.6.2019 23:25

Asuinpaikka: e3be9c40f81890e22b698badeadb2b14
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024
Facebook:

Vasta aloittanut runojen tekemisen.
 
 


Mitä se on se ihmeellinen herkkyys sisälläni. Tekeekö se minusta oudon? Vai onko se jokin supervoima joka saa minut tuntemaan ruohon ja sammaleen jalkojeni alla niin hassulta. Joka saa minut tarttumaan puun oksaan ja tunnustelemaan sen kaunista pintaa. Kuinka ihmeelliseltä se tuntuukaan.
Se saa minut tuntemaan ihmisen sisimmät varjot ja valon sekä pelon ja ahdistuksen. Se saa minut kääntymään niiden luo jonka sydän lyö hyvää ja juoksemaan pakoon niitä jonka sielussa asuu pahuus.

Dreamely

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Dreamely, se on sinun outo supervoimasi, joka tekee sinusta juuri Sinut. Kaikessa hyvässä ja kaikessa pahassa. Tuon voiman kautta voi kasvaa ihan oikeaksi Supersankariksi, sitä kannattaa tavoitella. Pidän itseäni äärimmäisen onnekkaana, kun minulla on yksi juuri sellainen ystävä.  
Kiitos. Kauniisti sanottu🤗
Kaikilla on hyvä olla jokin erityisherkkyys, joka liittyy rakkauteen <3 
 

Käyttäjän kaikki runot