Silloin kun

Runoilija Jonttu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.5.2019
Viimeksi paikalla: 17.12.2023 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1993

 
Silloin kun synnyit sain tarkotuksen,
menit ohi kaikki mun odotusten.
Sä meet aina kaiken edelle, 
sua rakastan, sua halaan, kun tuut mun vierelle.
Ei tätä tunnetta voi sanoiksi pukee,
mut sä oot mun tyttö, aivan upee.
Olit juuri syntynyt, sä takerruit mua vasten,
heti silloin tiesin, et sä oot mua varten.
Nyt oot jo iso tyttö, kasvat kovaa vauhtii,
koitan pysyy peräs ja sun olosta nauttii.
Selite: 
Tyttärelleni tehty pieni runo ❤ Kohta jo 2vuotias. Äkkii aika menee 😕
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihana runo tyttärelle, joka on varmasti kuin päivänsäde <3 
Kiitos 🙂
Ihana runosi niin tunnetta täynnä, onnekkaan kertomaa :)
 

Käyttäjän kaikki runot