Tarkoitusta elämän

Runoilija Jonttu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.5.2019
Viimeksi paikalla: 17.12.2023 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1993

 
Niin,
kaikki päättyi kyyneliin,
nyt ylös taivaisiin mä katson ja toivon,
että saisin sut takaisin.

Nyt muistot kauniit susta on jäljellä,
mutta silti tiedän, että olet aina mun lähellä.

Niin,
palaat aina mun mieleeni,
kun laitan silmäni kii,
voin taas hetken tuntea
sun läsnäolosi.

Olet lähellä tai kaukana,
toivon pysyväni aina sun mukana.

Niin,
saavut aina mun uniin,
sä teet niistä kauniin,
juuri sitä mitä  tarviinkin.

Sinua ikävä on sua kaipaan nyt,
sulle monta kyyneltä oon itkenyt.

Sä jätit mut yksin kulkemaan, tätä tuntematonta maailmaa.
Joka Ilta sun tähteä katselen, kun sinua muistelen.
Muistan vieläkin kun sanoit niin: me tullaan olee aina ystävii.
Nyt katson ylös taivaisiin ja poskeni kostuu kyyneliin.

Mä en tiedä enää mitä mä teen,
musta tuntuu, että kaikki pois on lähteneet.
Ei mulle enää mitään jää, nyt katson yksin tätä elämää.
Joka päivä mietin yksinään, etten koskaan tuu sua enää näkemään.
Se pistää miettimään, tarkoitusta elämän.


 
Selite: 
Kirjoitettu 2009 lopulla. Kaverin muistolle ❤
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa, vielä näin melkein kymmenen vuoden jälkeen <3 
Kiitos 🙏
Kaunis ja suruisa on runon kaipaus ♡
 

Käyttäjän kaikki runot