Surullisen miehen rakkaus tarina

Runoilija Jonttu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.5.2019
Viimeksi paikalla: 17.12.2023 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1993

 
(Verse1)
Näen tytön luona tanssi parketin,
niin sulavin askelin hän tanssi niinkuin enkeli.
koitan päästä lähemmäs, 
mut ihanku joku ois ollu välis estämäs.

Sekava tilanne en tiedä mitä tapahtui,
tyttöä en nähnyt missään, sydämmeni karkuun ui.
käänsin vain pääni, hän ei ollut siinä enää,
tyttö otti jalat alleen ja lähti vetää.

sitä ihmistä päivittäin mietin,
luovuttaa en aijo mä löydän luokses tieni.

(Kertsi)
En saa pois sua mun mielestä,
ois vaa nii kiva herätä sun viereltä.
Aikasemmi en oo tuntenu mitään tälläistä,
jotain suurta puuttuu mun sydämmestä.

(verse2)
Eka kerra ku näin sut silloin siellä,
niin tiesin heti että kanssas haluun olla vielä.
joka päivä mietin mistä sut löytäisin,
Mut en löydä mistään, oon iha sekasin.

jätit sydämmeeni viiltävän tunteen,
se ei lähde enne ku pääsen sun viereen.
Onneks on tää laulu, jota voin laulaa,
laulan niin kovi et kuulet sen jo kaukaa.

kuvittelen meidät jo parina,
tää on surullisen miehen rakkaus tarina.

(Kertsi)



 
Selite: 
Tää kipale sai alkunsa kun olin menossa nukkumaan, no eipähä mentykkään, vaan jäin paperin ääreen kukkumaan 👍😁
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea laulu, hyvä kun et mennyt nukkumaan, vaan jäit kirjoittamaan <3 
Kiitos 😊
 

Käyttäjän kaikki runot