Ainoa tieni

Runoilija Jonttu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.5.2019
Viimeksi paikalla: 17.12.2023 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1993

 
(Verse1)
Mä lähden tänään jonnekkin,
enkä palaa enää takaisin.
Tahdon löytää sen maailman,
jota oikeesti rakastan.

Mutta mistä löydän sen?
mistä löytäisin mä sen,
mul on tunne, että
tänne kuullu mä en.

(Kertsi)
Tahdon löytää paikkani,
tahdon löytää kotiini.
Se on siellä missä on mun rakkaani,
se on ainoa tieni.(x2)

(Verse2)
Tää on niin pitkä ja kivinen tie,
kuljen vaan vaikken tiedä mihin tää vie.
Luotan täysin mun kohtaloon
ja toivon pääseväni sun kainaloon.

Mut en vieläkään,
pysty määrittelemään.
kuinka pitkälle,
sun vuokses oon menemään.

(Kertsi)x2

(Bridge)
Sä ilmestyit kuin ilmaa vaan,
on vihdoin joku ketä voin rakastaa.
Sä sait mun liekin palaamaan.

(Kertsi)/(Outro)
Vihdoin löysin paikkani,
vihdoin löysin rakkaani.
sä oot mun valontuojani,
oot mulle kaikkeni.

Vihdoin löysin paikkani,
vihdoin löysin rakkaani.
Sä oot mun valontuojani,
oot mun... ainoa tieni.
 
Selite: 
Country vivahdetta 🤠
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavalla tavalla ajatellut laulun sanat, onnellinen loppu koskettaa <3 
Kiitos kommentista 😊
 

Käyttäjän kaikki runot