Tähtiä Pitkin

Runoilija Jambo-81

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään riimitellä, tai oikeastaan kirjoitan mitä päässäni liikkuu... siis silloin kun siellä jotain liikuu :)
 

Tähtiä pitkin hiljaa kuljen, sinua ajatellen silmäni suljen. Katson kirkkainta tähteä,sinut jo siellä nään, lupaan luokses jään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen. =) Erilainen rytmitys kuin mihin yleensä törmää, ja siis tämä ei ole huono asia!

 

Käyttäjän kaikki runot