Sulle Vain

Runoilija Jambo-81

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään riimitellä, tai oikeastaan kirjoitan mitä päässäni liikkuu... siis silloin kun siellä jotain liikuu :)
 

Tahtoisin antaa sulle sen, siis täyden hyvän olon rentouden. Enkä tarkoita mitään sellaista, vaan öljyllä rustojen hieromista. Mutta toki jos uskallat antaa mun tehdä niin, palataan vuosienkin jälkeen suihkulähteisiin. Ja sekin olo tunteella ja kosketuksella hellällä, muistatko kun tein sen pyörivällä kielenpäällä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot