Rannalla joen...

Runoilija Jambo-81

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään riimitellä, tai oikeastaan kirjoitan mitä päässäni liikkuu... siis silloin kun siellä jotain liikuu :)
 

Kävelen rannalla joen,uusia tunteita,tuoksuja koen. Peilikuvani vedestä nään,sitä hetkeksi tuijottamaan jään, se hymyilee vihdoin näen sen, olen poistanut itsestäni pahuuden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja ovat nämä riimit, helppolukuisiakin. Ja voi kun voisinkin poistaa itsestään kaiken pahuuden, lie oisko elämä helpompaa silloin.

Mutta hienoa tekstiä!

Pidän kovasti runostasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot