Synkkää

Runoilija 13ace6b384bbfc90092d08abc818f760

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.5.2019
Viimeksi paikalla: 19.5.2019 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia tunteista, elämästä ja näiden molempien synteesistä. 
 
 
Synkkyys, synkkyys ja synkkyys. 
Asvalttiviidakko viiltää yössä, 
vaikka en ole työssä. 

Tulevaisuuteeni piirtyy auringon ääriviivoja,
vaikka sade niitä sotkee.
En usko, että sade olisi ikuinen,
ainoastaan ihoni on hikinen ja kylmä.

Sen takia myös sinulle kirjoitan jatkossa täällä,
vain ja ainoastaan täällä. 

Kiitos sinulle,
Rakkaus. 
Selite: 
Tajunnanvirtaa, flow ja rakkaus.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa tajunnanvirtaa, rakkaudesta voi ammentaa paljon <3 
Rakkaus antaa, rakkaus ottaa. Pääasia, että yhtälö jää positiivisen puolelle. Kiitos paljon kommentista! :) 
 

Käyttäjän kaikki runot