Unimaailmaan

Runoilija Jennyee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2019
Viimeksi paikalla: 9.8.2021 16:18

Asuinpaikka: Kouvola
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Unimaailmaan, 
unimaailmaan,
(lapsen nimi) se lähtee seilaamaan. 
Unimaailmaan,
unimaailmaan,
siellä lintuset,
perhoset,
lentä saa. 
Käy unimaailmaan. 

Ilta kun saapuu me rauhoitutaan,
käydään hetkeksi viereen, 
valot sammutetaan. 
Jutellaan kuinka päivä mennyt on, 
aika levon nyt tullut on. 

Iltasuukko ja hali,
 yöntoivotukset,
kädestä pidät, 
siitä irroita et. 
Tahdot että viereesi yöksi jään,
et tahdo jäädä yksin hämärään. 

Unimaailmaan, 
unimaailmaan, 
(lapsen nimi) se lähtee seilaamaan. 
Unimaailmaan,
unimaailmaan, 
siellä lintuset,
perhoset,
lentää saa,
käy unimaailmaan. 
Unimaailmaan,
unimaailmaan,
aamuun saakka nukkua saat. 
Selite: 
Esikoiselle tuli tämmöinen laulu. Joka ilta kun nukuttelin, tuli hyräiltyä tai laulettua tätä. Joka nukutuskerralla tuli lisää sanoja ja niin tämä laulu on tullut minulle todella tärkeäksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä tuutulaulu!
Meillä ainakin toiminut 😊
Ihana pienokaisen unilaulu. Paljon rakkautta, kaikille lapsille <3 
 

Käyttäjän kaikki runot