Piilossa

Runoilija Jennyee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2019
Viimeksi paikalla: 9.8.2021 16:18

Asuinpaikka: Kouvola
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ei pääse tuuli hiuksia heiluttamaan,
en anna auringon mua kohti paistaa. 
Haistan tuoksut vain lävitse räppänän,
jota pidän avoinna, 
jotta en tuntisi olevani yksin. 
Pidän oven lukittuna,
on viikon lehdet laatikossa,
en aio poistua kodista, 
täällä saan olla piilossa maailmalta. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus jokainen kaipaa omaa rauhaa ja yksityisyyttä. Se on oikein <3 
 

Käyttäjän kaikki runot