Sä näytät kaiken

Runoilija Jennyee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2019
Viimeksi paikalla: 9.8.2021 16:18

Asuinpaikka: Kouvola
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 

Otat minut kainaloon öisin,

kun en unilta rauhaa saa. 

Vielä vuosien jälkeenkin,

olet jäänyt hiuksiani silittämään. 

Saan aamulla sinulta hymyn,

jolla jaksan paremmin. 

Suudelmallasi kerrot,

vaikka lähdet, 

palaat takaisin.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa runoilua, tämän tyylisiä runoja on miellyttävää lukea <3 
 

Käyttäjän kaikki runot