Uni otti voiton

Runoilija Jennyee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2019
Viimeksi paikalla: 9.8.2021 16:18

Asuinpaikka: Kouvola
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uni pian hiipii huoneeseen hiljaiseen. 

Isi lapsen vuoteeseen peittelee. 

Kertoo sadun jo usein toivotun,

Hyvää yötä, satu luettu loppuun on. 

Saa suukon vielä lapsi poskelle,

voi sitä hymyä mikä ilmestyy lapsen huulille. 

Aloittaa kysymyksen ”saanko vielä leikkiä hetken”,

mutta nukahtaa kesken kysymyksen.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienen lapsen onnellisuus ja nauru ovat parasta maailmassa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot