Kaunein mahdollisuus

Runoilija Puun Halaaja

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 22.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma muuttuu, niin minäkin.
 

Onko kauniimpaa, viattomampaa,
kuin juuri matkansa aloittanut sielu.
Jonka silmissä välkkyy universumin tähtipöly
kertoen meille tarinaa
sitä kaikkein kauneinta
Tarkkaan kun katsoo, sen huomaa.
Silmissä pienen ihmisen
piilee uusi mahdollisuus.
Korkein ei vielä ole luovuttanut.

Selite: 
Kyllä nukkuva lapsi on sitten kaunis :)
Kategoria: 
 

Kommentit

viisasta kerrontaa pidin paljon

Ihana:)

 

Käyttäjän kaikki runot