Sinusta kaukana

Runoilija Jcc

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 5.3.2017 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pääosin englanninkielistä lyriikkaa; sävyjä tunteista, ajatuksista, mietteistä..
Uusimpana tulokkaana suomenkieliset lyriikat kun en enää opiskele englantia ni taito karsiutuu ja suomi ei ookaa nii kökkö kieli ku kuvittelin

rohkeesti kommenttii ja palautetta, ilman kritiikkii ei voi kehittyy. Osa lyriikoistani löytyy myös SIX FEET ABOVE nikiltä (bändiprog)
 

Tahdotko nähdä miltä näytät
Katso silmiin jotka täytät
Vaikka et olisi paikalla
Haluatko nähdä jotain
mikä on niin kaunista

Tahdotko tietää kuka olet
Jos voin kertoa sinulle
Vaikka et kuulisi
Paina käsi sydämeeni
Ja tunne itsesi

Vapaaehtoinen kuuromykkäsokea
Sinä olet minulle
Kun kerran pysähdyt eteeni
Huomaan puhuvani kuvalle

Pakotettuna pakoilet minua
Tai niin luulen
Kun kerran juoksit pois
Sinä vilkaisit taaksesi

Rauhaa en tahdo löytää
Se on sinusta liian kaukana
Vaikka sen kiinni saa
En tahdo sitä tavoittaa
Sinusta liian kaukana
Huomaan yhä seisovani
Siinä mihin minut jätit
Kylmä ja nälkä vaivaa
Vaan kipua en tahdo voittaa
Sinusta liian kaukana

Selite: 
Tajusin tän puhuvan yhtä paljon itestäni, ku hänestä josta tän kirjoitin. Eihän sen niin pitänyt mennä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot