Nimetön

Runoilija laughorcry

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinkertaisia ja lyhyitä runoja. "Yritin olla. Epäonnistuin."
 

Älä
sano
enää
sanaakaan

En suostu kuuntelemaan.

Älä
tee
niin
uudestaan

En halua ryhtyä toivomaan.

En voi toiste sortua luottamaan.
En enää.

Mutta huomenna…

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot