Nimetön

Runoilija laughorcry

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinkertaisia ja lyhyitä runoja. "Yritin olla. Epäonnistuin."
 

kykysi kuvata tunteita on avaruuden tuolta puolen
ainoana en sitä näe
tapasi käyttää sanoja on kliseiden yläpuolella
ehkä joskus pystyn samaan
en tiedä

laulujesi sanat kauniina kaikuvat
luvata voisin sinulle ikuisuuden
intoosi haluaa upota jokainen
nähdä mahdollisuudet
ehkä joskus
näen ne

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot