Varjo eilisen

Runoilija badlydrawngirl

nainen
Julkaistu:
52
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.4.2023 13:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian lyhyt jossitteluun. Kiitän nöyrimmin kaikkia kommentoijia :).
 
Olen varjo eilisen.
Olen liian pitkä suljinaika
liikkuvaan kohteeseen.
Olen kipu,
jonka kohdistaminen on vaikeaa.
Olen märkä tihkusade kasvoillasi,
peitän kyyneleesi niin,
taitavasti.
(Älä huoli,
kukaan ei näe.)
 
Olen varjo eilisen.
Olen maanantai.

Sinä hymyilet.
Tanssit nirvanassa ympyrää
ja hymyilet.
Sinun täytyy olla hullu,
mutta pidän sinusta noin.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vastakohdat täydentävät toisiaan. Silloinkin kun vastakohta löytyy itsestä, niin sen tässä lukijana aukaisin .. Kiitos runoilijalle
:)
sunnuntain muisto
heittää pitkän varjon
koko tulevaan viikkoon

jos kyyneleiltäsi näet
minäkin pidän sinusta
hulluudessani
Jep. Kaheleita kaikki täällä :)! 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut