Lintu 2.

Runoilija Tilulilulei

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Hän kesytti minut kuin linnun,
villin ja vapaan
Rakasti ja loi minulle kauniin maailman
Mutta nyt en enää voi nähdä kauneutta maailmassa
Aivan hädissään ja sydän raskaana huomaan hänen lähteneen
Enkä osaa enää kuvitella elämää ilman häntä
On niin kylmä ilman rakastavaa syliä
On julmaa kesyttää toinen
ja jättää sitten turvattomana vailla selitystä yksin elämään
Kuinka jatkaa eteenpäin
kuin mitään ei olisikaan ollut?

Se on kuin leikkaisi linnulta siivet
ja käskisi tämän sitten lentää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot