Päivä ilman lääkkeitä

Runoilija karkkisotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen rauhaa tavoitteleva pohdiskelija.
 

minun on nälkä, mutta en syö vielä
minun kai pitäisi, mutta en jaksa niellä
pillereitä, jotka vain poistaisivat tän olon,
mutta haluan tunteeni jotka jäljellä on
näen selkeämmin kun en pysty iloitsemaan
asioista joita muut eivät huomaakaan
ja pahassa olossani näen maailman
paljon suuremmin
olisin muiden silmissä ilman itseäni parempi
ja virheitäni ei näkyisi, jos hymyllä peittäisi
nyt kun katson peilistä kasvoja ilman ilmettä
ei ole paljoa jäljellä entistä
kai kaiken oman pois pyyhkisin
jos ilman tätä tunnetta pyrkisin
toteuttamaan suunnitelmaa
jota ilman minua voisi jatkaa

Selite: 
pitkästä aikaa tämmöstä fiilistä ilmassa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot