Suru on läsnä

Runoilija karkkisotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen rauhaa tavoitteleva pohdiskelija.
 

Muistoksesi lumienkelin teen
Hymy on sen huulilla
siivet selässä kuten sinulla
Suojelet tietäni huomiseen
Muistot säilyvät sydämessäni ainiaan
Mikko, kyynelsilmin jään sinua kaipaamaan

Selite: 
Mikko. R.i.p 6.1.2007 <3
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on tosi koskettava ja akunis
Tulee itselläkin kyynel silmän, värähdyttävän kauniisti kirjiotettu.

Koskettava, herkkä ja kaunis runo. Voimia sinulle.

Kaunis runo... Minunkin ystäväni kuoli syksyllä.. Kosketti.

Koskettavaa tekstiä..niin surullista.. voimia!

 

Käyttäjän kaikki runot