Katso

Runoilija *Piu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Halusin olla se maailman ainukaisin ja tärkein sinulle.
 

Edelleen minä itken,
edelleen minä suren.
kaipaan niin paljon.
Kyyneleeni eivät kuivu.
Sinua olisi tarvittu vielä,
olit meille tärkeä.
Katso kuitenkin korkealta,
Katso että kaikki on hyvin.
Katso, kyllä me vielä selviämme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea, surullinen. Tekee kipeää, mutta silti luen. Pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
*Piu* Valosta aamun 24.2.2011 4 Runo
*Piu* jäljetön 6.2.2011 4 Runo
*Piu* Enkelipoika 23.2.2011 1 Runo
*Piu* Tervetuloa kesä 5.3.2011 1 Runo
*Piu* Katso 23.2.2011 1 Runo
*Piu* Aamu 14.7.2012 1 Runo
*Piu* Pikkuhiljaa 17.8.2010 1 Runo
*Piu* Suurin salaisuus 17.2.2013 0 Runo
*Piu* Pieni ihminen 14.7.2012 0 Runo
*Piu* Yksin 23.2.2011 0 Runo