Enkelipoika

Runoilija *Piu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Halusin olla se maailman ainukaisin ja tärkein sinulle.
 

Sinä kaunis poika.
Enkelipoika.
Hiuksesi hentoisen vaaleat, silmäsi syvän siniset.
Poskesi pulleat ja punaiset.
Katsot minuun syvälle silmiin,
pelkään että näet kaiken.

Olet vielä pieni, kuitenkin tiesi päättyvä on.
Elä kuitenkaan pelkää, sinä et ole yksin.
Sinä olet aina turvassa.

Pieni Enkelipoika, sait minut uskomaan kauneuteen.
Sait minut uskomaan toivoon.

Kun lohduttomasti itket, nyyhkytyksesi riistää rintaa.
Ei minulla ole keinoja sinua auttaa,
olen avuton,
olen heikko.
Toivon kuitenkin pian,
Enkelipoika,
että sinulla olisi hyvä olla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, suloinen. :) Niin tuttu tunne vieläpä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
*Piu* Pikkuhiljaa 17.8.2010 1 Runo
*Piu* jäljetön 6.2.2011 4 Runo
*Piu* Enkelipoika 23.2.2011 1 Runo
*Piu* Yksin 23.2.2011 0 Runo
*Piu* Katso 23.2.2011 1 Runo
*Piu* Valosta aamun 24.2.2011 4 Runo
*Piu* Tervetuloa kesä 5.3.2011 1 Runo
*Piu* Aamu 14.7.2012 1 Runo
*Piu* Pieni ihminen 14.7.2012 0 Runo
*Piu* Suurin salaisuus 17.2.2013 0 Runo