Mistä löydän sen Joulun tunnelman

Runoilija Stibe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joulu tuntui jääneen,
kiireitteni varjoon.
Vuodesta toiseen,
yhä vain enemmän.
Lähdin etsimään,
joulun tunnelmaa.
Kun tunne en,
lasta pientä kaukalon.

Aikaisemmin en,
uskonutjoulun taikaan
Sitä kummastelin vain,
kunnes nähdä sain,
lapsen luvatun.
Ja riemun tunteen sisälläin.

Luottaminen,
omaan vaistoon,
kuihtui siinä,
synkässä joulussa.
Jokin sisälläni,
minua johdatti.
Ei antanut,
minun luovuttaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot