Ensi rakkaus

Runoilija Stibe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä tämä on,
en pysty syömään,
taikka nukkumaan.
Ajatukseni,
ei pysy kasassa,
sekuntiakaan.
Ja katoavat,
tietämättömyyksiin.

Joka kerta,
ollessani paikallani.
Kädet ja jalat,
alkavat tärisemään.
Puhuessani ystäville,
en ehdi hengittää.
Kun sanaa tulee,
eikä hiljaisuudesta ole tietoakaan.

Kertoistko,
mitä tämä on.
En ole kokenut aikaisemmin,
tällaista tunteiden purkausta.
Auttakaa,
mitä minun pitäisi tehdä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot