Sinun kuvaasi

Runoilija Stibe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen sinun kuvasi,
miksi vielä itseäni kidutan.
Meidän yhteinen tarina,
odottaa viimeisiä sanoja.

Hetken olit minun,
ja minä sinun.
Olimme yhtä.
En haluaisi päästää sinua,
sinunlaista kaunotarta,
on vaikea löytää.

Sanoinko koskaan,
kuinka paljon sinua rakastan.
Sitä tässä mietin,
yksin.

Eroko, minun silmäni avasi.
Sille totuudelle,
kuinka riippuvainen olen sinusta.
En ole kokonainen,
jos olet pois.
Kuinka pääsen jaloilleni,
kun et ole tukenani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot