Lopetin puhelun

Runoilija Stibe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänä iltana,
suljin puhelimen.
Se puhelu päättyi,
jotenkin erilailla.
Ihan, kuin siitä olisi jäänyt
jotain sanomatta.

Tunteetkin,
keinuvat oudosti.
Surun ja ikävän tunteet,
tappelevat keskenään.
Tunteet,
joiden luulin jääneen,
historiaan.

Kyyneleiden saattamana,
murrun ajattelemaan.
Miten tähän tilanteeseen,
ajauduttiin.

Lupaukset,
yhteisestä tulevaisuudesta,
musertuivat,
tuuttaukseen.
Hyvästit,
jätettiin ensi kertaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot