Unohditko

Runoilija ViviKatti

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 22.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

╔════╗
╚═╗╔═╝
╔═╝(¯`v´¯)
╚══`.¸YOU
Jºs Rªkªs†ªª, E¡Sªª Unºh†ªª...
Jºs Unºh†ªª, E¡ Sªª Rªkªs†ªª
Jºs Rªkªs†ªª Jª Unºh†ªª N¡¡n Unºh†ªª Ke†ä Rªkªs†ªª♥
 

Unohditko
sen hetken.

Sen pienen hetken,
minkä koimme.

Unohditko
kuinka nauroimme.

Älä sano että unohdit.

Selite: 
Noh.. parempiaki on tullu :s
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot